LUISTEREN, SCHETSEN EN ENTHOUSIASMEREN!

GO verbindt zich echt aan de kennis en belangen van anderen. In je eentje kun je slechts halfproducten maken, maar samen maak je iets wat werkt en er toe doet!
GO geniet ervan om samen te werken met opdrachtgevers, stakeholders en bewoners in een co-productie waarbij er op ambtelijk, politiek en maatschappelijk niveau draagvlak gecreëerd wordt. GO zorgt ervoor dat in creatieve processen de neuzen dezelfde kant op wijzen. Een goed plan maak je samen!

NETWERK

GO opereert in een netwerk van zelfstandige specialisten. In plaats van een groot duur bureau met vaste medewerkers is GO een verbond tussen gedreven personen met een ruime ervaring die vanuit verschillende achtergronden samen hun kwaliteiten inzetten. GO is gewend om in atelierverband samen te werken met architecten, stedenbouwers, verkeerskundigen, aannemers etc. Interdisciplinair dus! In het werkmodel van GO is de inbreng van de verschillende expertises vanaf de eerste brainstorm gegarandeerd. Het ontwerp is immers een collectief proces dat heen en weer kaatst tussen de verschillende betrokken teamleden. GO maakt plannen die buiten te beleven zijn en daarom streven wij in het hele proces naar hoge kwaliteit. Zo wordt voor elke opgave of buitenruimte het juiste team samengesteld en de opdrachtgever ontzorgt. Maakbaarheid, beheer en duurzaamheid hebben voor alle producten onze aandacht.